ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Tην Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 το σχολείο μας, τιμώντας τη μνήμη των 3 Ιεραρχών, πραγματοποίησε εκκλησιασμό στη γειτονική εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Για το λαμπρό χριστιανικό παράδειγμα και γενικότερα τη συμβολή των 3 Ιεραρχών μίλησε ο θεολόγος κ. Μέμος Γιώργος. Από τη σχολική επέτειο δεν έλειψαν, εκ μέρους του σχολείου, οι παραδοσιακοί άρτοι για μαθητές και καθηγητές.
   Την ίδια μέρα ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα  για τους μαθητές/τις μαθήτριες του σχολείου. Για άλλη μια φορά οι μητέρες έβαλαν όλη  τους τη ζαχαροπλαστική  τέχνη εκφράζοντας την αγάπη και τη φροντίδα τους. Τις πίτες (συνολικά 15, 13 για τους μαθητές και 2 για τους καθηγητές) ευλόγησε ο ιερέας  της ενορίας μας, πατέρας Ιωάννης Δρακακάκης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.


   Οι τυχεροί που αναδείχθηκαν με  κλήρωση ήταν: από τη Α΄τάξη ο Λεουνάκης Γιάννης (Α3), από τη Β΄ ο Τζαμαντάκης Ιορδάνης (Β3) και από τη Γ΄ η  Παντελαντωνάκη Νικολέτα (Γ3). Το δε φλουρί της πίτας του διδακτικού προσωπικού έπεσε στη συνάδελφο Ειδικής  Αγωγής κ. Πολλαναγνωστάκη Δέσποινα.


   Τα δώρα, χρηματικά ποσά για τους μαθητές και δώρο για την καθηγήτρια, ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, τον οποίο εκπροσωπούσε ο πρόεδρος κ. Λιβανός και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου η κ. Τσιφτσόγλου.

   Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στη γιορτινή εκδήλωση και εγκάρδιες ευχές για μια εποικοδομητική χρονιά με υγεία, χαρά και πρόοδο. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!