ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Η ιστοσελίδα του σχολείου μας πέτυχε μια σημαντική διάκριση, αφού στον 8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 2017 που συμμετείχε, ξεχώρισε ανάμεσα στις 10 καλύτερες σε πανελλήνιο επίπεδο στην κατηγορία των γυμνασίων.

    Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και όλοι μαζί, μαθητές και εκπαιδευτικοί, συνεχίζουμε το έργο μας για το συνεχή εμπλουτισμό και βελτίωση της ιστοσελίδας μας.
     Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια απευθύνουμε στη συνάδελφο εκπαιδευτικό, φιλόλογο  Κα Γαλημιτάκη Σμαράγδη η οποία με μοναδική προσήλωση και ακούραστο ενδιαφέρον, κινητοποιεί μαθητές και εκπαιδευτικούς για την παραγωγή θεμάτων και κειμένων της ιστοσελίδας, συγγράφει κείμενα, ενώ έχει επιφορτιστεί και με το τεχνικό κομμάτι των αναρτήσεων.
     Επίσης πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στους καθηγητές του σχολείου που αφιερώνοντας μέρος του πολύτιμου προσωπικού τους χρόνου, δίνουν το παρών με αναρτήσεις, θέματα, φωτογραφίες όπως και ένα τεράστιο μπράβο από όλους μας σε εκείνες τις μαθήτριες και τους μαθητές που- αψηφώντας τους κόπους- με τις υπέροχες εργασίες τους δίνουν τη ζωντάνια και τον παλμό στη σχολική μας ιστοσελίδα. Περιμένουμε και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους!

                                                                                                                    Ιωάννα Βουρεξάκη