ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΑΣ

Πρεμιέρα για την ταινία μικρού μήκους ''Τeacher alert'' (6΄) που υλοποιήθηκε την περυσινή σχολική χρονιά από την Κινηματογραφική Ομάδα του σχολείου μας χτες, 3 Νοεμβρίου 2017, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων! Η βραδιά, που αποτέλεσε και το κλείσιμο του 5ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Χανίων, ήταν αφιερωμένη σε μαθητικές ταινίες που γυρίστηκαν στο πλαίσιο της δράσης CineΜαθήματα το σχολικό έτος 2016-2017.
    Το Πνευματικό Κέντρο Χανίων ήταν κατάμεστο από μαθητόκοσμο όλων των ηλικιών, από νήπια έως μαθητές εσπερινών σχολείων, εκπαιδευτικούς, συγγενείς και φίλους. Παρόντες και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της δημοτικής αρχής καθώς και ο σκηνοθέτης κ. Παντελής Βούλγαρης. Μετά την προβολή των 11 συνολικά ταινιών ακολούθησε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής.



    Η ομάδα μας ήταν βέβαια εκεί, μαζί μας και ο Διευθυντής του σχολείου κ. Χαραλαμπάκης: όλοι χαρήκαμε  την ταινία μας  -ας σημειωθεί ότι τα παιδιά που συμμετείχαν στο γύρισμα δεν είχαν δει την ταινία- χειροκροτηθήκαμε και χειροκροτήσαμε τις άλλες συμμετοχές και βέβαια φωτογραφηθήκαμε ξανά και ξανά για να θυμόμαστε την πολύ ξεχωριστή βραδιά.




   Παιδιά, συγχαρητήρια για την εξαιρετική ομαδική δουλειά κι ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε. Σας ευχόμαστε από καρδιάς η ζωή σας να είναι γεμάτη εμπειρίες, ερεθίσματα, συγκινήσεις που θα σας προχωράνε μπροστά, πάντα με κέφι για μάθηση και δημιουργία Συνεχίστε να είστε πηγή έμπνευσης και χαράς για τους γύρω σας όπως ήσασταν για εμάς.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες Σπάρταλη Νίκη, Βλαμάκη Χαρά, Γαλημιτάκη Σμαράγδη

ΥΓ. Θοδωρή, ευχαριστούμε για τη συνεργασία. Ελπίζουμε να πέρασες καλά μαζί μας.